ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Το ζαχαροπλαστείο μας άνοιξε το 1996 από τους Αδελφούς Κέζιου με μεράκι & αγάπη για το γλυκό σε συνδιασμό πάντα με τον κατάλληλο τεχνολογικό εξοπλισμό καθώς & με τις καλύτερες πρώτες ύλες για την παρασκευή τους.
Οι απαιτήσεις που έχουμε από την επιχείρηση μας, μας οδηγούν στην συνεχή βελτίωση μας κάνοντας μας πιο δημιουργικούς και ευφάνταστους για γευστικές απολαύσεις!
Με αγνά υλικά, μεράκι και φροντίδα συνθέτουμε ένα πίνακα απολαύσεων προκειμένου να σας προσφέρουμε αλμυρές και γλυκιές δημιουργίες, όπως την δροσερή λεμονόπιτα, την υπέροχη καρυδόπιτα-πανακότα, το ελαφρύ μιλφειγ ή ένα απολαυστικό προφιτερόλ.Η ποικιλία των προιόντων μας θα καλύψει κάθε γευστική σας ανάγκη, από τα κεράσματα,τις τούρτες εως το υπέροχο παγωτό μας με τις 24 διαφορετικές γεύσεις.
Προτιμήσεις απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησης από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι η παρεμπόδιση ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.